MACHT
Door: Alie
15 April 2005 | Nederland, Amsterdam
het is eigenlijk heel simpel.. Alie heeft het wachtwoord en de rest wil hem graag hebben.
eerst vragen ze op een rustige manier het wachtwoord.. lukt dit niet dan beginnen ze te schelden.. enkele voorbeelden zijn:
snol en slet.
Daarna komen ze er achter dat dit toch echt niet werkt en worden ze heel lief. Maar ik kan je vertellen dat ook dit NIET werkt bij alie baba. Wat eventueel zou helpen is het geven van kado's. enkele tips zijn te vinden op : www.weekendjeweg.nl, www.vliegtickets.nl of www.geefalieeenkadootje.nl..
Veder wil ik iedereen die deze site veel scroll plezier wensen!!
daag alie ( de wachtwoord bewaarder)
15 April 2005 - 07:55
String:
goedemorgen ali, als web beheerster van de scrollsnollen cie / website, verwachten wij duidelijke maar dan ook perfetecte controle over de nederlandse taal. Aangezien jouw naam ali is hadden wij natuurlijk al een vermoeden dat dat moeilijk zou gaan worden. Dus doe ons een lol en gebruik je wachtwoord om ff in te loggen om de spelfouten eruit te halen!! dikke kus jessie. Ja is best veel verantwoordelijkheid he zon wachtwoord bewaren!!! -
15 April 2005 - 08:23
Alie:
jouw moederr heft une snor! -
15 April 2005 - 08:41
Kraak:
ja, en alie baba ook....
Ik had persoonlijk ook meer kwaliteit verwacht van de wachtwoordbewaarder... Als de verantwoordelijkheid je te zwaar wordt weet je ons te vinden he! -
15 April 2005 - 08:43
Alie:
zelfs deze tactiek helpt niet!! je krijgt hem lekker niet..ZO.. tenzij je.. hee was het gisteren nog leuk? ik had gisteren erg veel krampen.. tijd van de maand he:( -
15 April 2005 - 08:52
vervelend joh....
het was geweldig, jammer dat we bijna van onze barkruk vielen van de slaap... -
15 April 2005 - 09:32
String:
He ali jouw moeder heeft een penis! -
15 April 2005 - 09:39
Alie:
hoezo dat? hoe laat waren jullie naar huis gegaan? -
15 April 2005 - 09:40
Alie:
string jouw moeder lijkt op jouw -
15 April 2005 - 09:48
Kraak:
half 11, erg schappelijk toch? ennuh alie, ik dacht dat jij controle zou houden over deze site! En kom nou niet weer met die excuusneger aanzetten! -
15 April 2005 - 09:50
Nou En:
haha -
15 April 2005 - 10:03
Ali:
Vicky is dat jouw moeder? -
15 April 2005 - 10:03
String:
he kraak excuusnegers zijn we langzaam aan het vergeten, het gaat nu over op de controle negers! -
15 April 2005 - 10:22
Alie:
aan wie vraag ik eigenlijk dat vicky een moeder is? -
15 April 2005 - 10:28
Ja Sorry Was Ik Die Dat Aan Jou Vroeg?:
. -
15 April 2005 - 10:40
Kraak:
kinders ik snap er echt geen fuck meer van....
waar zijn die controle-negers als je ze nodig hebt??? -
15 April 2005 - 10:51
zakazulu heeft al weekend .. -
15 April 2005 - 11:13
String:
negers hebben toch altijd weekend? -
15 April 2005 - 11:13
String:
oh controle neger doe er wat aan ik word gewoon misselijk van vicky op het moment! -
15 April 2005 - 11:43
Kraak:
wie heeft er al weekend??? ik moet nog 4 uur! volgende week ga ik al naar londen! jippie!!
geef mij anders je nummer stringie dan kunnen we smsen en eventueel `s avonds ergens meeten ofzo.... ik zit namelijk aan drie anderen vast die ook allerei plannen maken....