Koniginnenacht!!
Door: Alie
29 April 2005 | Nederland, Amsterdam
1 hoe laat was jij gistern thuis
2 heb je echt zoveel gedronken
3 ga je vanavond ook weer?
dat zijn eigenlijk meer vragen, maar je mag er 1 uitkiezen als je wilt
29 April 2005 - 09:21
Kraak:
wat een feest alie, die nieuwe lay-out!
1. kheb eigenlijk geen oidee maar ik gok op half drie
2.Ik ben bang van wel
3. No way! ik ga chinees halen en dat op de bank opeten!
En jij dan?? -
02 Mei 2005 - 11:41
1 rond half 3
2 nee , zit aan de peneceline
3 ja ben in a'dam geweest..
wel weer genoeg hotello's gezien voor de komende weken:)
ben op dit moment samen met elise 500 postzegels en envoloppen aan het vullen!! -
02 Mei 2005 - 14:07
Kraak:
spanning en sensatie! wat is de website voor de foto`s van de Crazy Orange Party?? -
03 Mei 2005 - 08:14
String:
Goedemorge, ik had gister een heerlijk dagje vrij, lang leve de bank holidays hier!!! Dus kon ik weer op mijn gemak bijkomen van het weekend! He scrollies hebben jullie een beetje een geslaagd weekend gehad??? x -
03 Mei 2005 - 10:57
Kraak:
weekend was heerlijk rustig! nog nooit zo uitgerust met koninginnedag!
ik hou ook van bank holidays hier want ik ben na morgen lekker 4 dagen vrij, dan 4 dagen werken, dan weer vier dagen vrij en daarna weer maar 4 dagen! het kan niet op hier! -
03 Mei 2005 - 12:03
oooh basterd! -
03 Mei 2005 - 12:39
Kraak:
en verder heb ik het een beetje druk... jaja!
Stringie wanneer ben je weer in nederland? HOVO? Restjesavond? -
03 Mei 2005 - 12:47
Alie:
sjonge heb het 'druk' vandaag.. koninginnenacht was leuk.. jessie als je een zoenende anke wil zien www.crazyorange.be!! -
03 Mei 2005 - 13:23
Kraak:
hij staat al op je outlook string! -
String:
ja hoor die kan echt niet meer!!! Is gewoon vies!! haha -
String:
hebben jullie nog wat gescoord?? -
String:
wie is diegene met wie ze loopt te bekken op de foto?? -
03 Mei 2005 - 14:31
Kraak:
ik scoor nooit string! het is één groot jammer verhaal hier in brussel
Dat is trouwens virginia, die werkt hier geloof ik... Ze is ongeveer net zo lang als anke, wel makkelijk... -
03 Mei 2005 - 14:32
String:
hahahaha, ik heb anke net gemaild met het feit dat ze de volgende keer maar eens advances moet gaan maken op onze maxima zodat we er in ieder geval nog een leuk vakantie adresje aan kunnen overhouden!! en die virgina is die een duyke?? -
03 Mei 2005 - 14:33
Over Scoren Gesproken!:
lukt hier ook niet, want alle mannen gaan naar de zelfde kapper genaamd:
TON DEUSE! -
03 Mei 2005 - 14:38
From Klein Ankara In Belgique:
volgens mij niet.... maar misschien weet anke dat beter...
wanneer ben je nou weer een keer in de bar? -
03 Mei 2005 - 14:50
Jackie D...:
Ja vrouwke ik hoop snel weer, ik mis het leventje echt als een dolle, -
03 Mei 2005 - 15:08
Krk:
ik ben er volgende week weer bij met de sconfi`s non-alcoholic baravond... hebben jullie de powerpoint gezien?? zelfs ik ben benieuwd..... en ik weet al wat er gaat gebeuren! -
03 Mei 2005 - 15:48
String:
nou vertel eens dan ik ben er namelijk toch nie bij... Ik heb net toch zo iets lulligs gedaan, ooohohoh voel me echt kei schuldig!!! Op vrijdag kreeg ik een brief in mijn handen geduwd met de boodschap strictly confidental. En of ik die brief op maandag even aan iemand persoonlijk wilden geven. Ja hoor is goed was mijn reactie. MAar omdat vrijdag de laatste dag was van Dee, was het allemaal een beetje chaotisch, en niet goed door gecommuniceerd! Dus ik vanmiddag pompotiepomtie doe ik huppel een kantoor binnen en geef die brief af met een mooie glim lach en wat geouwehoer, staat er gewoon in die brief dat die persoon ontslagen wordt! Hoe verschut is dat he!!!! echt te lullig voor woorden!!! JA en ga dat maar eens uitleggen! -
03 Mei 2005 - 15:58
String:
Aaha ik weet al wat jullie gaan doen!!! Geen alcohol gebruik in het klooster dus lekker collectief paddo's eten met de club!!! Heerlijk joh enjoy! -
04 Mei 2005 - 07:44
Alie:
dat is zeker lullig!! stom dat ze dat niet gezegd had!! -
04 Mei 2005 - 07:45
Alie->scoren???:
de mannen zijn hier te lelijk voor woorden.. hoe is het bij jouw jessie? -
04 Mei 2005 - 08:15
String:
he ali, ja wat ik al zei, ze lijken alllemaal zo erg op elkaar met hun trainingspakjes en kale koppen, lang leve de hooligens!